Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

LORELLI Baby Care videós digitális bébiőr, szürke

Őrült napok az eMAG-on, nézd meg ütős ajánlatainkat!

Ország Boltja 2023 Népszerűségi díj I. helyezett
30 990 Ft
+ 1 390 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
emag.hu
 

Baby Care videós digitális bébiőr - Grey / Szürke

32 195 Ft
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
zonacomputers.hu
 

Baby Care videós digitális bébiőr - Grey / Szürke (20564)

39 990 Ft
+ 490 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
pepita.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 30 990 Ft

További termékek a kategóriából

További Lorelli termékek: Lorelli Bébiőr

Beurer Janosch JBY 110 Bébiőr 56 790 Ft-tól Beurer Janosch JBY 110 VTech BM2600 Bébiőr 34 600 Ft VTech BM2600 Motorola VM481 Bébiőr 41 490 Ft-tól Motorola VM481 VTech BM4300 Bébiőr 52 990 Ft VTech BM4300
Termékleírás
Típus Bébiőr
Kommunikáció iránya Kétirányú
Szobahőmérséklet érzékelő Van
Állítható hangerő Igen
Éjszakai fény Van
Éjjellátó funkció Van
Altatódal funkció Van
Ébresztő funkció Nincs
VOX funkció Van
PTZ funkció Van
Rögzíthető Igen

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Nincs többé félelem, szorongás, nyomonkövetheted babád minden pillanatát. A videós funkció plusz segítség az aggódó szülők részére. JELLEMZŐK : < ul>
  • Digitálisvideotelefonsegítségével figyelhetedgyermekedakár éjszaka is, hiszen automatikusan bekapcsolódó infrakamerájával sötétedés után is használható.
  • 100%-ban digitálisan működő babafigyelő készülék, amelynek 2,4"-os LCD színes kijelzőjén láthatod babád minden pillanatát.
  • Alacsony interferencia és 300 méteres hatótávolság biztosítja, hogy az otthonotok minden pontjáról tökéletes legyen a vétel, de ha túl távol kerülne egymástól a 2 egység akkor azt még idejében jelzi.
  • Hangra aktiválódik (VOX funkció) a baba egysége, és rögtön jelez a szülő felé. Megnyugtatásban pedig segítenek a kedves dallamok amiket lejátszhatunk vele, de 2 irányú kommunikációjának köszönhet ően akár a szülő is újra elaltathatja babáját saját hangjával.
  • Újratölthető elemek a kamerához és a monitorhoz is , amelyek ha merülnek azt jelzi a készülék.
  • Az akkumulátor üzemideje feltöltöttségtől függően max. 2 óra.
  • A baba egysége méri a gyermek szobájának hőmérsékletét , és figyelmezteti a szülői egységet ha túl alacsony vagy magas.
  • A szülői egység hordozható , és akár övre is csíptethető, hogy mindig közel legyen bármilyen otthoni tevékenység közben. Többféle figyelmeztetés állítható be rajta, akár az etetési időkre is felhívhatja a figyelmet, ezzel is megkönnyítve a mindennapokat.
  • A Baby Care a Lorelli márka termékcsaládjai közé tartozik. A Lorelli minőségi, praktikus és időtálló bébitermékek et árul, amelyek innovatív, modern megközelítéseivel váltak közkedveltté! Elsősorban a bababútorok forgalmazására helyezi a hangsúlyt, ám az olyan al-termékcsaládokkal, mint a Baby Care, egészen más, ám ugyanazon minőségű kiegészítőkkel siet a szülők segítségére!A Baby Care a Lorelli márkához hasonlóan igényes és praktikus termékeket kínál a legkisebbeknek is. A bébiételek mellet babaápolási termékeket , mint például fésűt, manikűrszettet, nyálkendőt , stb. is árul. Ezen felül természetesen nem maradhatnak el a mindennapokhoz legszükségesebb kiegészítők, mint a cumi, cumisüveg, vagy rágóka ! A termékek BPA mentesek és nem tartalmaznak semmiféle káros anyagot ! A sokszínű babaápolási termékekért válassza a Baby Care-t!

    Galéria

    Vélemények
    Kérdezz felelek

    Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.