Hisense BabySense II

Hisense BabySense II

31 900 Ft-tól 7 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

Termékleírás

A Babysense folyamatosan figyeli a alvó baba légzéshez kapcsolódó mozgásait. A készülék figyelmeztet Téged, ha a légzőmozgás megáll, vagy rendszertelenül lassúvá válik. Ez teljes nyugalmat biztosít Neked abban, hogy azonnal tudni fogod, ha a babádnak szüksége van rád. Jellemzők
  • Állandó felügyeli a baba mozgását és légzését.
  • Akusztikus és vizuális (vörös fény) riasztás, ha a légzés megszűnik több, mint 20 másodpercre, vagy ha légzésszám lelassul kevesebbre, mint 10 légzés percenként.
  • Biztonságos és integrált rendszer: A monitor egység csatlakoztatható az érzékelő párnákhoz melyek a matrac és kiságyrács vagy ágyalap között találhatóak. A rendkívül érzékeny érzékelők közvetlenül nem érintkeznek a babával. Csecsemőt mozgásában semmilyen módon sem korlátozzák vagy akadályozzák.
  • A passzív érzékelők teljesen biztonságosak, nem bocsátanak ki semmilyen sugárzást. Babysense-szet a baba nem látja és nem is érzi, a készülék mégis érzékel minden baba által keltett légzést és mozgást.
Előnyök
A készülék két igen érzékeny érzékelő-lappal rendelkezik - melyek lefedik a teljes kiságy területét.
Alkalmas minden csecsemő megfigyelésére, a születéstől egy éves korig.
A gyártó több mint 17 éves tapasztalattal rendelkezik az egész Európából, Japánból, USA-ból, Izraelből és Ausztráliából.
Könnyen beállítható és használható - egy kapcsolóval működik.
Egyszerűen 4 db AA háztartási elemmel működik a biztonság, az egyszerűség és a hordozhatóság érdekében.
Használható a kiságyban, mózeskosárban, utazó-kiságyban és hordozható járókában.
A termék európai CE tanúsítvánnyal rendelkezik, a Class II orvostechnikai eszköz kategóriában.
Jóváhagyott orvostechnikai eszközként Európában és Japánban több éven keresztül tesztelték és használták számos korházban. Babysense II orvostechnikai légzésfigyelő
…amikor az idő jelenti az életet.
Hisense az első légzésfigyelő monitorját 1993-ban mutatta be. Azóta Babysense monitorok több mint 600.000 csecsemők esetében segítettek csökkenteni a bölcsőhalál (SIDS - Hirtelen csecsemőhalál szindróma) kockázatát. A biztonságosan és hatékonyan működő légzésfigyelőink sok baba életét mentették meg, és több ezer órányi pihentető alvást biztosítottak a szülőknek az egész világon!
A készülék használata mellett már a szülők is nyugodtan alhatnak, amíg a baba alszik.
Babysense egy nagyon érzékeny, a babával közvetlenül nem érintkező készülék, amely a baba légzését és mozgását figyeli a kiságy matracon keresztül.
Babysense nagyon hatékony és egyszerű működő készülék. A monitor akkor is a babán "tartja a szemét", ha éppen nem a szobában. A használata mellett nyugodtan tudsz dolgozni vagy pihenni, tudván hogy a készülék riaszt, ha a potenciálisan veszélyes helyzet áll elő.
Babysense készülékek használatával együtt elengedhetetlenek azok a megelőző óvintézkedések, melyekkel együtt a kombinált védelem a biztonságos altatást jelenti. Ezek a megelőző óvintézkedések például a háton történő altatás, a túl meleg szobahőmérséklet, vagy túl meleg altatási körülmények elkerülése, és a dohányzásmentes környezet biztosítása a baba számára. Ez a kombinált védelem nyújtja a teljes biztonságot és nyugalmat a családok számára.
A csecsemő életének első évében a szülőknek különleges óvintézkedéseket célszerű tenni a babájuk teljes biztonságának érdekében. Nem ritka, hogy egy babánál szabálytalan légzés mintákkal találkozhatunk. Ilyenek lehetnek a légzésszünetek vagy légzéskimaradások, melyek ha bekövetkeznek, akkor az idő az életet jelentheti. Ilyen esetben a szülőt vagy a felügyelő személyt azonnal riasztani kell, hogy meglegyen esély a káros következmények nélküli, még időbeni beavatkozásra. Ez az, amiben a Babysense különbözik más készülékektől.
A csecsemők szabálytalan légzésének számos okai lehetnek: ilyenek a hideg, a magas láz, egy betegség, vagy akár az álmok. Bármi legyen is az ok, a szabálytalan légzés aggodalomra adhat okot a szülőknek.
Amikor a légzés teljesen leáll, a helyzet kritikussá válik.
A légzés megszűnése kapcsolatban lehet a bölcsőhalállal (SIDS: Sudden Infant Death Syndrome). Jelenleg ez a vezető halálok a csecsemők életének egy éves korig tartó időszakában.
A bölcsőhalált (S. I. D. S. ) lehetetlen előre megjósolni. A modern orvostudomány sem ismeri még a megoldást a gyógyítására. Babysense egy védelmi berendezés; egy fontos egyedi biztonsági rendszer, amely 1993 óta csecsemők életét menti meg. Mint ellenőrző berendezés, a Babysense a szülőknek egy határozott előnyt tud nyújtani, mely segít megbirkózni a babáknál fellépő légzési nehézségek okozta fenyegetésekkel.
Babysense a légzésfigyelő monitor alkalmas otthoni, valamint a kórházakban és klinikákon történő használatra is. A készüléket használata alapvetően egészséges csecsemő esetében ajánlott. Nem ajánlott a légzőszervi megbetegedésben szenvedő, halmozottan veszélyeztetett csecsemők esetében, ahol állandó orvosi felügyelet és kezelés szükséges. Babysense légzésfigyelő: a bölcs befektetés
Babysense légzésfigyelők már bebizonyították, hogy alkalmasak arra megmentsék a babák életét.
A szülők élvezhetik az olyannyira szükséges pihenést, tudva hogy amennyiben aggodalom okot adó helyzet lép elő a babájuknál, a Babysense azonnal egy hang riasztással válaszol.
Ez egy óriási érték, mely a különbséget jelentheti a nyugodt pihenés és az aggódás, vagy ebből adódó álmatlanság között.
A légzésfigyelő készülékek használatához kapcsolódó ellenőrzés nem helyettesítheti a szülők vagy a gondozó által jelentett közvetlen felügyeletet, illetve ennek szükségességét.
Babysense értékes segítséget nyújt a szülőknek, de nem tudja megoldani vagy megelőzni a problémákat.
Ez a készülék csak hangjelzést képes nyújtani, mellyel figyelmezteti és hívja a szülőket vagy a felügyelő személyzetet, melynek hatására képesek időben reagálni és cselekedni, ami beavatkozást ilyen esetben csak egy ember adhat.
Különféle légzési szituációk minden babánál előfordulhatnak. A babáknál gyakran előfordulhatnak légzésszünetek, vagy légzéskimaradások. Ez a jelenség normális, és nem tekinthető ártalmasnak. Egy egyszerű megfázás, allergia, vagy a vírus gyorsan okozhat a csecsemőknél hőmérséklet emelkedést. Ez hatással van a gyermek könnyű, normális légzésére és a megfelelő légzésszámra is.
Az ilyen a helyzeteket ellenőrizni kell, mert gyorsan állapot romlás következhet be, melynél azonnali orvosi beavatkozás válhat szükségessé. A bölcsőhalál (más néven S. I. D. S. ) gyorsan megtörténhet, és minden előzetes jelzés vagy figyelmeztetés nélkül következik be.
Légzésfigyelő nélkül a szülőnek állandóan a szobában kellene lennie, hogy figyelje és ellenőrizze a babát, és úgy is előfordulhatna, hogy a baba légzésének a leállását esetleg nem veszi észre.
Nincs szülő, aki túl sokáig kibírja alvás nélkül. A megismételt ébren töltött éjszakák, a szorongás vagy egy beteg síró csecsemő hangjai a szülők egészségének vagy türelmének áldozatát követelik.
Ez egy egészségtelen helyzet mind a gyerekre, mind a szülőre nézve. A Babysense légzésfigyelők használata a világon már több százezer szülőt segített hozzá a pihenéshez, tudva, hogy amennyiben változás áll be a gyermek légzésében, a Babysense készülék figyelmezteti őket.
Egy gyors válaszreakció, ami a lényegi különbség lehet egy csekély, jelentéktelen vagy egy kritikus élethelyzet között.
Babysense légzésfigyelő monitorok használata nem helyettesítheti azokat fontos biztonsági előírásokat, amelyeket minden szülőnek be kellene tartani a csecsemők altatásával kapcsolatban : a háton való altatás, a túl meleg altatási körülmények, szobahőmérséklet és túlöltöztetés, a gyermek körüli dohányzás, a szilárd anyagok tárgyak a kiságyban, mint gyermekjátékot, a megfelelő ágynemű és takarók kiválasztása a fulladásos veszélyek figyelembe vétele mellett elengedhetetlenek.
Továbbá, minden szülőnek és a gondozónak elengedhetetlenül ismernie kell az alapvető elsősegély-nyújtási alapismereteket, hogy amennyiben a készülék megszólal, tényleg tudjon élni a szülő az időfaktor lehetőségével, és be tudjon avatkozni, megmentve ezzel a baba életét.
Az szükséges újraélesztési ismeretek elsajátítása, a biztonsági irányelvek betartása és a Babysense légzésfigyelő használata együttesen optimalizálja a baba biztonságát és lehetővé teszi a szülők számára a nyugalmat és az éjszakai pihenést.
  Így is ismerheti: BabySenseII
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^